Gemix (Play’n GO) nyerőgép értékelése

Gemix Játék
Játszott
20
Szoftver
Play’n GO
RTP
96,75%
Nyerővonalak
Cluster
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

A Play’n GO által készített Gemix nyerőgép egy különleges világba kalauzol el, ahol a kalandok, a drágakövek és a színek vannak a középpontban. A kincsvadászatban pedig barátságos bányászok segítenek, és megmutatják, hogy hogyan tudsz minél többet összegyűjteni belőlük. A Gemix egy cluster típusú nyerőgép, amely egy 7X7-es játékmezőn kapott helyet. A nyeremény eléréséhez egy minimum 5 azonos szimbólumot tartalmazó csoportnak kell megjelennie a tárcsákon. Minél több drágakő jelenik meg azonban egy csoportban, annál nagyobb nyereményt érhetsz el. Az alábbi cikkben bemutatunk minden fontos információt azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tudni erről a nyerőgépről.

Tartalom [Mutatás]

A legfontosabb információk a Gemix nyerőgépről

A Gemix nyerőgép izgalmas, azonban nem túl bonyolult tematikával rendelkezik. A játék tematikája, grafikája és hangzása a mesék világába repít el, amely tele van misztikummal, és hol bármi megtörténhet. Még az is, hogy akár egy nagyobb összeget nyersz. Ahhoz, hogy színes kalandba kezdhess, először is be kell állítanod a tétedet. A téted az alacsony 0,50 eurótól egészen 100 euróig terjedhet. A maximális nyeremény elérheti akár a megjátszott tét 1.000-szeresét is. A nyeremény eléréséhez egy csoportban legalább 5 szimbólumnak kell megjelennie. Ebben a nyerőgépben azonban helyett kapott egy Word Pattern nevű lehetőség is. Ez azt jelenti, hogy a játék során egyre magasabb szintre juthatsz, és új világokat fedezhetsz fel. A Gemix online nyerőgépes játék RTP-je 96,75%, a volatilitása pedig közepes. A magyarországi játékosok körében népszerűek a Mystery Joker és a Sweet Bonanza nyerőgépek.

A Gemix online nyerőgép szimbólumai és kifizetései

Ezzel a nyerőgépes játékkal úgy fogod érezni, mintha valóban a nyereményeket jelentő kincsek után bányásznál, miközben felfedezed a különböző izgalmas világokat. Ahogy azt említettük, három világba juthatsz el ebben a nyerőgépen, amelyek mindegyikében helyet kapott egy-egy különleges szimbólum is. Beléphetsz a játék során a bányászok, a hercegnő és a varázsló világába. Az elsőben egy lámpás, a másodikban egy nyalóka, a harmadikban pedig egy varászkönyv tölti be a különleges vad szimbólum szerepét. Ezek a különleges szimbólumok minden egyes szint során varázslatos módon megjelenhetnek, hogy segítsenek nyerő kombinációkat létrehozni.

Ebben a nyerőgépben nyolc normál szimbólumot találsz különböző színekben és formákban. A csillag, a szív és a félhold alakú szimbólumok kínálják a legnagyobb nyereményt. Ezt követi a virág, az ötszög és a négyzet alakú drágakövek.

A játékhoz tartozik egy Crystal Charge funkció, amely akkor kel életre, ha több mint 20 szimbólumot robbantasz. Ezzel megnyithatod a játék négy bónuszfunkciójának egyikét. Ezek a funkciók a Nova Blast, a Crystal Warp, a Light Beam és a Chain Lightning, amelyeket lentebb mutatunk be részletesen.

Szimbólum

5 szimbólum

6 szimbólum

7 szimbólum

8 szimbólum

9 szimbólum

10+ szimbólum

12+ szimbólum

15+ szimbólum

Arany csillag

7,00

14,00

20,00

30,00

50,00

80,00

400,00

2000,00

Piros szív

5,00

7,00

10,00

15,00

20,00

30,00

200,00

1000,00

Rózsaszín félhold

3,00

4,00

6,00

8,00

15,00

24,00

100,00

400,00

Narancssárga virág

2,00

2,40

3,00

5,00

10,00

16,00

50,00

200,00

Zöld ötszög

1,00

1,20

1,60

2,40

4,00

8,00

20,00

60,00

Lila négyzet

0,60

0,80

1,00

1,40

2,00

4,00

10,00

30,00

Türkiz háromszög

0,40

0,60

0,80

1,00

1,60

2,40

6,00

20,00

Kék téglalap

0,20

0,40

0,60

0,80

1,00

1,60

4,00

15,00

Bónusz funkciók a Gemix nyerőgépben

A Gemix nyerőgép, ahogyan azt fentebb is említettük, tele van bónuszfunkciókkal, és mindegyik segít abban, hogy hogy nagyobb lehetőséged legyen a nyeremény elérésére. A legtöbb játékban megtalálható standard vadakkal és scatterekkel ellentétben ez a nyerőgép teljesen más rendszert alkalmaz.

Ebben a nyerőgépben ugyanis egy úgynevezett Crytal Charge funkció kapott helyet. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy legalább 20 drágakövet kirobbants, akkor aktiválódik a Crystal Charge funkció, és négy extra funkcióhoz kapsz hozzáférést.

E funkciók mindegyike a maga különleges módján növelheti a nyerési potenciált, és segít abban, hogy a játék pörgetésről pörgetésre érdekes maradjon. Ezek a funkciók pedig a következők:

  • A Nova Blast hatására egy szimbólum felrobban, és elpusztítja az összes szomszédos drágakövet, így új drágakövek kerülhetnek a helyükre.
  • A Crystal Warp kiválaszt egy szimbólumot, és az összes szimbólum, amely megfelel neki, átalakul.
  • A Light Beam egy szimbólummal büszkélkedhet, amely villámokat bocsát ki, amelyek más szimbólumokba csapódnak és átalakítják azokat.
  • A Chain Lightning összeköt két sarokszimbólumot, és azok villámcsapásai a rácson keresztül szétrobbantják az ikonokat, és újak lépnek a helyükre.

Ha olyan nyerő kombinációt sikerül kipörgetni, amelyben több mint 40 azonos drágakő van, a Crystal Charge funkció feltöltődik, és az ebből származó összes nyeremény 3x-os szorzót kap.

Ami igazán lenyűgöző ebben a játékban, hogy akkor is nyertes vagy, ha nem állítasz fel nyerő kombinációt. Egy nem nyerő pörgetés után véletlenszerűen megjelenhetnek a World Wildok, amelyek minden más ikont helyettesíthetnek, hogy kiegészítsenek egy nyerő mintát. Az egyes világokban a következő vad szimbólumok segíthetnek a nyeremény elérésében.

  • A bányászok világában akár 10 bányászlámpa ikon is megjelenhet
  • A hercegnő világában megjelenő nyalók a játékmező teljes hosszában megjelenhet.
  • A varázsló világában pedig a rács szélén megjelenő akár nyolc varászkönyv ragadós vadként segíthet a nyerésben.

A Gemix online nyerőgép elérhetősége az online kaszinók alkalmazásaiban

Ma már alapvetőnek számít azt, hogy minden eszközön elérhetőek legyenek az online kaszinó játékok. Ez azt jelenti, hogy ezeknek zökkenőmentesen kell működnie akár hagyományos számítógépeken, laptopokon, táblagépeken, illetve mobiltelefonokon is. Természtesen a Gemix nyerőgép fejlesztése során ezt a követelményt mindvégig szem előtt tartották.

Ezzel a játékkal tehát akár hordozható eszközök használatával is gond nélkül játszhatsz. Erre pedig többféle lehetőséged is van. Az egyik az, hogy a mobil kaszinó játékot választod. Ebben az esetben annyi a teendőd, hogy a mobilod böngészőjében indítod el a kaszinó oldalát. Ebben az esetben mindössze megbízható böngészőre van szükséged. Ha ez megvan, bejelentkezhetsz az oldalra, és már játszhatsz is a Gemix játékkal.

Emellett olyan kaszinót is választhatsz, amely rendelkezik saját mobil alkalmazással. Ebben az esetben a kaszinó alkalmazását le kell töltened a telefonodra. A letölthető appot minden esetben megtalálod a kaszinó weboldalán, amennyiben rendelkezik ilyennel. A legtöbb kaszinó pedig Android és iOS készülékekre is elkészíti az applikációját.

Az alkalmazások letöltése egyszerű, hiszen ugyanúgy kell telepíteni azt, mint bármilyen más appot. Ha iOS rendszerrel rendelkező készüléked van, akkor nincs más teendőd, mint követni a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha Android készüléked van, akkor előfordulhat, hogy a telepítéshez engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését a készüléked beállításaiban. Az alkalmazás telepítését követően pedig nincs más dolgod, mint belépni a felhasználói fiókodba, és elkezdeni a játékot.

Online kaszinók, ahol megtalálhatod a Gemix nyerőgépet

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

GGbet

Akár 600.000 Ft bónusz az első négy befizetéshet + 175 ingyenes pörgetés

40x a bónuszra, 30x az ingyenes pörgetésekre

Igen

3.000 Ft

Unibet

100%-os befizetési bónusz legfeljebb 60.000 forintig + 60 ingyenes pörgetés

20x

Igen

4.000 Ft

Librabet

100%-os befizetési bónusz akár 150.000 Ft értékben + 200 ingyenes pörgetés

35x a bónuszra, 40x az ingyenes pörgetésekre

Nem

5.000 Ft

Lehet letöltött változatban használni a Gemix nyerőgépet?

A Gemix online nyerőgép fejlesztése során nagy hangsúlyt helyeztek a többféle platformon való használhatóságra. Ez pedig azt jelenti, hogy többféle lehetőséged is van a használatra. A más érdekes játékok megtalálhatóak ezekben a magyarországi kaszinókban: Playamo, 22bet, Wild Fortune.

  • Ha letöltést szeretnél, akkor keresned kell egy olyan online kaszinót, amely rendelkezik letölthető alkalmazással.
  • Ha pedig nem szeretnél semmit sem telepíteni a készülékedre, akkor elindíthatod a játékot a böngészőben is.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kifizetési aránnyal rendelkezik a Gemix nyerőgép?

A Gemix online nyerőgép kifizetési aránya, azaz RTP értéke 96,75%. Ez azt jelenti, hogy az összes játékos által befizetett összegből átlagosan ekkora arány lehet visszanyerni nyereményként. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egy-egy pörgetés során ekkora lesz a nyeremény. Ez egy átlagos számot takar. Az aktuális nyeremény pedig lehet ennél nagyobb, illetve kisebb is, illetve az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem sikerül nyereményt elérned. 

Van ingyenes változata a játéknak?

Igen, a Gemix online nyerőgép használható ingyenes változatban. Ennek a játéknak a fejlesztése során ugyanis készítettek egy demó módot. Ebben a változatban pedig nem valódi pénzzel játszanak a játékosok, hanem virtuális érmékkel. Ez azt jelenti, hogy nem kell befizetni, illetve a saját pénzed kockáztatni ahhoz, hogy játszhass. Ezért cserébe azonban valódi pénzes nyereményre sem számíthatsz.

Vannak ingyenes pörgetések ezen a nyerőgépen?

Nem, ingyenes pörgetések nem kaptak helyet a Gemix online nyerőgépes játék funkciói között. Ezért azonban kárpótolhat az izgalmas játékmenet, és a rengeteg bónusz funkció, amely elérhető a játék során. Az alap játékban rögtön négy ilyen funkció áll a játékosok rendelkezésére, amelyeknek az a feladata, hogy segítsenek a nyeremények növelésében.

Van olyan biztos tipp, amivel nyerni lehet a Gemix nyerőgépen?

Nem ilyen tipp sajnos nem létezik. A Gemix játék ugyanis véletlenszám generátor használatával készült. Ez pedig azt jelenti, hogy minden egyes pörgetés eredménye teljes mértékben a véletlenen alapul, és nincs arra lehetőség, hogy azt bárki bármilyen módon befolyásolja. Ha ezzel, vagy bármilyen más online nyerőgépes játékkal játszol, akkor csak a szerencsédben bízhat, ha szeretnél nyereményt elérni.

 
Egyéb nyerőgépek
Book of Shadows
Fishin Frenzy
Micestro
Boom City
Fruit Party 2