Piggy Riches nyerőgépet

Piggy Riches Játék
Játszott
723
Szoftver
RTP
96%
Nyerővonalak
15
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
2
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

A Piggy Riches slot egy egyedi és kreatív játék a NetEnt fejlesztőjétől, ami nem csak jól néz ki, de tele van extra funkciókkal és nagy nyerési lehetőségekkel. A grafika egyértelműen a gazdagok életét akarja bemutatni a malacok karakterein keresztül. Nagyon népszerű játékról van szó, amelyben a nyeremények megszerzése mellett fő célnak a szórakozás számít. Tökéletesen játszható a nyerőgép Android vagy éppen iOS mobil készülékekről is, de a következőkben részletesen bemutatjuk, hogy mit is tud a Piggy Riches és miért is annyira népszerű!

A Piggy Riches bemutatása

A Piggy Riches mobil slot 5 tárcsából és 3 sorból álló felülettel rendelkezik és 15 nyerővonallal. Akár öt forintos minimális téttel is lehet játszani, de a nagyobb pénzű játékosok akár 40 ezer forintot is feltehetnek egyetlen körre, bár azért kevés online kaszinóban érhető el ilyen összegű maximális tét. A játék során Mr. Piggy Riches szimbólumát kell keresnünk, ez ugyanis a Wild szimbólum, ami helyettesíti az összes többi szimbólumot, hogy a lehető legnagyobb nyereményt biztosítsa nekünk. A Scatter a játékban Lady Piggy Riches szimbóluma, ez segít aktiválni az extra köröket!

Bónuszkörök a Piggy Riches játékában

Ahogy már az előző szekcióban esett róla szó, a bónuszköröket kedvelő játékosoknak  Lady Piggy Riches szimbólumát kell keresniük, ugyanis ez a Scatter szimbólum.  Minél több ilyen Scattert pörgetünk ki, annál több ingyenes pörgetést szorzót kaphatunk. Ha hármat pörgetünk ki egy sorban, akkor három különböző ajánlatból választhatunk. Választhatjuk azt, hogy 22 pörgetésünk lesz kétszeres szorzóval, 15 pörgetésünk háromszoros szorzóval és 9 pörgetésünk ötszörös szorzóval. Ha pedig ezekben az ingyenes körökben még több scattert pörgetünk, akkor további szorzókat szerezhetünk.

Nyertes kombinációk és szimbólumok

A tét: 1

Szimbólumok

2 darab

3 darab

4 darab

5 darab

Kincs

5

25

300

2000

Bankkártya

0

25

150

1000

A

0

15

50

125

K

0

10

25

100

Q

0

5

20

75

10

0

5

15

60

J

0

5

10

50

Kulcs

0

20

125

750

Bankjegy

0

20

75

400

Malacpersely

0

15

75

200

Piggy Riches mobil slot valamelyik online kaszinó applikációjában

  1. Az első és legfontosabb az adott online kaszinó applikációjának feltelepítése mobil készülékünkre. Ez attól függően változik, hogy Android vagy éppen iOS készülékünk van-e. Anddroid készülék esetén szimplán csak töltsük le az adott kaszinó oldaláról a mobil applikációt, majd engedélyezzük a külsős applikációk telepítését, ha szükséges.
  2. Apple készülék esetén az Apple ID-nk mögött beállított Ország/Régió beállítást kell Hollandiára vagy Nigériára állítunk, utána már elérhető lesz az áruházban az applikáció letöltésre.

A kaszinó applikáció sikeres telepítése után nincs más hátra, mint regisztrálni, befizetni és már játszhatunk is a Piggy Riches slotjával. Fontos, hogy ez a játék tökéletesen játszható mobil eszközökön is, így bármikor bárhonnan pörgethetünk néhányat, akár ingyenes demó módban, akár valódi pénzes játékban.

Három ajánlott magyar legális online kaszinó a Piggy Riches játékához

Kaszinó

Bónusz

Megjátszási követelmények

Ingyenes pörgetés

Minimális befizetési összeg

GetSlots

275%, akár 450 euró + 150 ingyenes pörgetés

40-szeres

Igen

20 euró

GSlot

150%, akár 200 euró

40-szeres

Igen

20 euró

Unibet

100%, akár 100 euró

35-szörös

200 ingyenes pörgetés minden héten

3300 HUF

A Piggy Riches slotjának letöltési lehetősége mobilra

A Piggy Riches mobil slotjával játszhatunk a legtöbb online kaszinó applikációján vagy mobilos verzióján keresztül, de vannak webhelyek, ahol online ingyen is játszhatunk. Fontos megemlíteni, hogy a játék népszerűségét tekintve ma már:

  • Letölthető a játék iOS készülékekre az áruházból közvetlenül
  • Letölthető Androidra is a játék a Play Áruházból

Gyakran Ismételt Kérdések

A mobilos játék különbözik az asztali gépes játéktól?

Nem, a mobilon történő játék teljesen ugyanolyan, mint egy asztali gépen.

Van ingyenes pörgetés mobilos játék esetén is?

Igen, az online kaszinók ingyenes pörgetéseket és speciális mobil bónuszokat is kínálnak azon játékosaik számára, akik mobil eszközökről akarnak játszani.

Mennyi az átfutási ideje a kriptovalutás fizetésnek egy banki átutaláshoz képest?

A kriptovalutás ki- és befizetések általában néhány percen belül megvalósulnak, a banki átutalásnál akár egy hetet is várni kell.

Mobilról is lehet befizetni egy mobil online kaszinóba?

Természetesen, több fizetési megoldást már egyszerűbb mobilról kezelni, mint asztali gépről.

Egyéb nyerőgépek
Book of Ra
Micestro
Book of Shadows
Sizzling Hot
Gemix