Boom City (Pragmatic Play) nyerőgép értékelése

Boom City Játék
Játszott
11
Szoftver
RTP
96,43%
Nyerővonalak
Nincs
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

A Boom City a népszerű fejlesztő, a Pragmatic Play egyik élő kaszinó játéka. Ez a vállalat arról ismert, hogy minőségi élő osztós játékokat készít, elsősorban a show játékokra koncentrálva. A Boom City egy különleges élő játék show, hiszen alapvetően egy kockajátékról van szó. A műsorvezető feladata a kockadobás, és minél jobban dob, annál nagyobb lesz a szorzó. A négy elérhető bónuszkörnek köszönhetően a játékosok tovább növelhetik a szorzókat, és jelentősen javíthatják az elérhető nyeremények nagyságát. Ha érdekel ez az izgalmas játék, akkor tarts velünk, hiszen a cikkünkben bemutatunk minden fontos információt a Boom City élő kaszinó játékról.

Tartalom [Mutatás]

A Boom City élő kaszinó játékkal kapcsolatos legfontosabb információk

A Boom City élő kaszinó játék egy stílusos gameshow-szerű stúdióban játszódik, ahol a játékosoknak 10 másodpercük van arra, hogy a 6x6-os rács különböző pozícióira megtegyék a tétjeiket. A rács minden egyes pozíciója a kockadobás egy lehetséges eredményének felel meg.

Az arany kocka a függőleges, míg a kék kocka a vízszintes eredményt mutatja. A kockákat egyszerre dobják el, és ha egy "bust" ikon (piros négyzet fekete kereszttel) az eredmény, a forduló elveszett. A tét szorzó pozíciók a megjátszott tét 1x, 2x vagy 5x értékét jelentik, és ennek megfelelően fizetnek. Ezek kisebb nyereményeket jelentenek, ezért időnként a bónusz pozíciókban is érdemes lehet fogadni.

Minden kör átlagosan 25 másodpercig tart, de hosszabb ideig is eltarthat, ha a 4 bónuszfunkció közül 1 aktiválódik. Minden kört egy fizikai kockadobás határoz meg, és mind a többi játékossal, mind az élő műsorvezetővel beszélgethetsz. A játék a nap 24 órájában elérhető és alacsony késleltetésű 4K minőségben közvetítik.

A Boom City Live minden fázisban rendkívül lebilincselő, amelyben ráadásul akár a megjátszott tét 20.000-szeresét is megnyerheted. Azt pedig, hogy ekkora legyen a tét, te választhatod meg, hiszen ez az összeg 0,1 euró és 5.000 euró között változhat. A Boom City RTP értéke 96,43%. A játékosoknak talán tetszik a Book of Shadows vagy a Gemix nyerőgép is.

A Boom City játékban megjelenő szimbólumok és kifizetések

A Boom City egy élő kaszinó játék, így játék közben nem találkozhatsz a szokásos szimbólumokkal. Az azonban biztos, hogy a játék során hatalmas nyereményre tehetsz szert, hiszen a Boom City elméleti maximális nyereménye a megjátszott tét 20.000-szerese is lehet. Ennek eléréséhez azonban 5 aktivált Level Up mezőre van szükség.

Az is elmondható, hogy az 1x vagy 2x-es egyszerű kifizetések lesznek a leggyakoribb eredmények. Amint azonban a bónusz körök beindulnak, a dolgok sokkal izgalmasabbá válnak. Az alábbiakban bemutatjuk azt, hogy hogyan oszlanak el a mezők, illetve és a találatok valószínűsége.

Eredmény

Mezők száma

Valószínűség

1x

12

33.33%

2x

10

27.78%

5x

5

13.89%

Level Up

3

8.33%

Dice Battle

2

5.55%

Bust

2

5.55%

Boom or Bust

1

2.78%

Lucky Drop

1

2.78%

A Boom City élő kaszinó játékban elérhető funkciók

Ahogyan azt említettük, a Boom City élő kaszinó játékban négy bónusz funkció kapott helyet, amelyek a következők:

  • Power Up - A Power Up funkció akkor indul el, ha a megfelelő pozícióra fogadsz, és a kockadobás során kisorsolják ezt a mezőt. Ez a bónusz a mellszobor szimbólumokat 1x-es nyereményekké változtatja, miközben a többi pénznyeremény pozíció értékét is növeli. Ez még más bónuszfunkciók értékét is növeli, és ezután egy ingyenes kockadobást kapsz, hogy megnézd, megnyerted-e valamelyik felerősített nyereményt vagy funkciót.
  • Dice Battle - A Dice Battle lényege, hogy kitaláld, melyik kocka fogja a legnagyobb összeget felhalmozni 3 dobás során. Előre kiválasztod a kék vagy az arany kockát, és az egyes eredmények értéke hozzájárul az egyes kockák összértékéhez. Az összesített számok tétszorzókká alakulnak, és ha nyersz, mind a nyertes, mind a vesztes tét szorzójából részesülsz. Ha a vesztes kockát választod, csak ezt a szorzót kapod meg.
  • Boom or Boost - A Boom or Bust funkció egy új, 6x6-os rácson játszódik, több szinttel, és minden szinthez szorzónyeremények és bust ikonok tartoznak. Ha a találat az egyik szorzó, akkor tovább játszhatsz, ha a bust ikon akkor véget ér a kör. A "biztonsági nyeremény" az új szintek elérésével növekszik, és így soha nem távozhatsz teljesen üres kézzel ebből a funkcióból.
  • Lucky Drop - A Lucky Drop funkció egy újabb 6x6-os rácson játszódik, és minden oszlop 3 kocka kimenetelének felel meg. Előre kiválasztasz egy oszlopot, és a kocka ezután hatszor fog dobni. Minden egyes kockadobás, amely megfelel az előre kiválasztott oszlopnak, növeli a szorzó nyereményt. A végén a tét szorzóját alkalmazzák a nyeremény meghatározásához.

A Boom City mobil kaszinó alkalmazásokban való használata

Ma már sokak számára rendkívül fontos szempont az, hogy bárhol és bármikor játszhassanak a kedvenc játékaikkal. Ez természetesen az élő kaszinó játékokra is vonatkozik. Ezzel a fejlesztő, a Pragmatic Play is teljes mértékben tisztában van, és a Boom City online kaszinó játékot ennek megfelelően fejlesztette. Ez pedig azt jelenti, hogy egy mobil kompatibilis játékkal van dolgunk.

A Boom City tehát elérhető a mobil készülékeken. Ha nem szeretnél alkalmazást használni, akkor választhatod az online szerencsejáték oldalak mobil kaszinó szolgáltatását. Ebben az esetben csak egy megbízható böngészőre van szükséged, ahol elindíthatod a kaszinót, majd pedig a játékot.

Természtesen arra is van lehetőség, hogy a kaszinók mobil alkalmazásában használd ezt a játékot. Ehhez arra van szükség, hogy egy olyan kaszinó oldalt keress, amely készített saját alkalmazást. Ezt követően az applikációt általában a kaszinó weboldaláról töltheted le mind iOS, mind pedig Android készülékekre.

Az alkalmazás letöltése csak néhány kattintás. Arra érdemes figyelni, hogy Android készülékek esetén valószínűleg engedélyezni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését. Ha pedig letöltötted az alkalmazást, akkor nincs más dolgod, mint hogy bejelentkezz a felhasználói fiókodba, és belevágj a játékba.

Online kaszinók, ahol elérhető a Boom City játék

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

20bet

100% bónusz akár 40.000 forint értékben + 120 ingyenes pörgetés

40x

Igen

7.000 Ft

Unibet

100%-os bónusz legfeljebb 60.000 forint értékben + 60 ingyenes pörgetés

20x

Igen

4.000 Ft

22bet

100% bónusz akár 100.000 forint értékben

50x

Igen

400 Ft

Lehetséges letöltés használatával játszani a Boom City játékkal?

Ahogyan arról fentebb már volt szó, a Boom City élő kaszinó játék teljes mértékben mobil kompatibilis módon készült. Ez azt jelenti, hogy ha hordozható készüléken szeretnél játszani, akkor a következő lehetőségeid vannak:

  • Játszhatsz a mobil kaszinó oldalakon, amelyek egyszerűen elindíthatóak a telefonok böngészőjében.
  • Játszhatsz egy online kaszinó alkalmazásban, amelyhez előbb le kell töltened az applikációt a készülékedre.

Gyakran ismételt kérdések

Játszhatok ingyen a Boom City játékkal?

Nem, erre sajnos nincs lehetőség. A Boom City ugyanis egy élő kaszinó játék, amely minden esetben élőben, valós időben zajlik. Ez pedig azt jelenti, hogy akárcsak egy valódi kaszinóban, egy tényleges játékkörbe kapcsolódhatsz be, ha szeretnéd kipróbálni a játékot. Szerencsére a Boom City már alacsony téttel is játszható, így elsőre nem kell nagyot kockáztatnod egy számodra ismeretlen játékban.

Ki lehet próbálni mobilon a játékot?

Igen, ennek semmi akadálya nincs. A Boom City élő kaszinó játékot ugyanis úgy fejlesztették ki, hogy az minden mobil eszközzel kompatibilis legyen, és zökkenőmentesen fusson. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint egy stabil internet kapcsolatra. Ha ez megvan, akkor pedig bárhol és bármikor belevághatsz a játékba és élvezheted a Boom City kínálta izgalmakat.

Mekkora a Boom City kifizetési aránya?

A Boom City élő kaszinó játék kifizetési aránya, azaz RTP értéke 96,43%. Ez azt jelenti, hogy átlagosan a megjátszott tétek után ekkora hányadot fizet vissza a játék. Ez az szám azonban nem egyetlen játékra vonatkozik, hanem a kifizetések átlagos arányát mutatja meg. A Boom City RTP-je egyébként elég magas, ami azt jelenti, hogy egészen jó esélyek vannak a nyerésre.  

Lehet manipulálni a játékot, hogy nyerjek?

Nem, erre egészen biztosan nincs lehetőség. A Boom City egy élő kaszinó játék, ami ugyanúgy működik, mint a szárazföldi kaszinó játékok. Ez azt jelenti, hogy minden, tehát a nyeremény és a veszteség is teljes mértékben a szerencsén múlik. A nyereményt elérését tehát nem tudod befolyásolni, éppen ezért nagyon fontos, hogy mindig tartsd be a felelős játék szabályait.

 
Egyéb nyerőgépek
Gemix
Ultra Hot
Fishin Frenzy
Book of Shadows
Mystery Joker