Ultra Hot nyerőgép online

Ultra Hot Játék
Játszott
734
Szoftver
RTP
97,6%
Nyerővonalak
5
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

Ha megnézzük a mai napig a legjobb online kaszinók népszerűségi listáját a slotokról, akkor azt fogjuk látni, hogy egy-két klasszikus még 10-15 év után sem megy ki a divatból. Pontosan ilyen a ma már mobilról is könnyedén játszható Ultra Hot nyerőgép. Teljesen elfogadható 95.17%-os RTP értékével ez egy normál kockázatú nyerőgépnek számít, semmi különleges extrával, csak merő és tiszta kaszinóélménnyel.

Az Ultra Hot nyerőgépe nem kínál progresszív jackpotokat, de a széles skálán mozgó tétek segítségével nagy nyereményeket és hosszú órák szórakozási élményt adja a játékosoknak! Főleg, hogy ma már bárhonnan játszható mobil eszköz segítségével is.

Az Ultra Hot slot játéka

Ahogy az összes klasszikus nyerőgép, az Ultra Hot felülete és működése is könnyen átlátható, megérthető és pont ezért maximális élvezhető is. 3 tárcsából és három sorból áll az egész felület és mindössze öt nyerővonal van rajta. Minden alkalommal, amikor egy nyerő kombinációt pörgetünk ki, a szimbólumok lángolni kezdenek.

A citromok vagy éppen narancsok segítségével összehozott nyerőkombinációk fizetnek a legkevesebbet, a hetesekkel pedig tarolhatunk. A tétek vonatkozásában akár már 20 forinttal nekiállhatunk pörgetni és akár több ezer forintos pörgetéseket is csinálhatunk.

Vannak bónuszlehetőségek az Ultra Hot slotjában?

Nincs igazából semmilyen bónuszkör az Ultra Hot nyerőgépén, de ezt kompenzálja az a színtiszta izgalom, amit a klasszikus tárcsák pörgetése jelent. Az egyetlen, bónuszkörnek is nevezhető kör a nyertes pörgetések után érhető el, amikor dupla vagy semmi játékban feltehetjük a nyereményünket.

Ha eltaláljuk, hogy egy lap színe fekete vagy piros, akkor megduplázzuk a nyereményünket, ha nem találjuk el, akkor mindent elveszítünk. Nagyjából ennyit tud extrában az Ultra Hot, de egyébként pont az egyszerűsége miatt népszerű annyira.

Nyertes kombinációk és szimbólumok

A tét: 1

Szimbólumok

2 darab

3 darab

4 darab

5 darab

Citrom

0

40

0

0

Cseresznye

0

40

0

0

Szilva

0

40

0

0

Narancs

0

40

0

0

BAR

0

60

0

0

Csillag

0

200

0

0

Hetes

0

750

0

0

Az Ultra Hot elérhetősége online kaszinó appokban

Hiába klasszikus és mindössze háromtárcsás játékról van szó, az Ultra Hot slotját szinte minden kaszinóban elérhetjük, akár asztali gépről, akár mobilról játszunk. A kaszinó applikáció telepítése egyszerű bármilyen operációs rendszerrel bíró telefon esetén:

  1. iOS-nél a legfontosabb dolog, hogy változtassuk meg a Beállítások menü alatt az Apple ID-nk mögött lévő régiót Nigériára, majd kövessük a további lépéseket. Ha ezt megtettük, letölthető lesz az adott kaszinó appja a telefonunkra az áruházból. Ezután már visszaállíthatjuk a régiós beállításokat.
  2. Android esetén egyszerűbb kicsit a dolgunk, fel kell szimplán keresnünk a mobilról a webhelyet, ahonnan az app letölthető és rákattintva csak kövessük a telepítésre vonatkozó utasításokat, akár a külsős applikációk telepítésének engedélyezésével.

A legjobb online magyar legális kaszinók az Ultra Hot slotjához

Kaszinó

Bónusz

Minimum kifizethető összeg

Van kriptovalutás fizetési mód?

Tornák/versenyek

Wazamba

100%-os, akár 150 ezer forintos bónusz + 200 ingyenes pörgetés

3000 forint

Igen

Igen, rendszeresen vannak promóciók keretén belül

Malina

100%-os, akár 150 ezer forintos bónusz + 200 ingyenes pörgetés

6000 forint

Nincs

Előfordulnak akciók és tornák

Amunra

275%-os, akár 344 ezer forintos bónusz

3500 forint

Nincs

Igen

Letölthető kaszinótól függetlenül is az Ultra Hot slotja telefonra?

Igen, annyira népszerű nyerőgépről van szó, hogy ingyen is játszható online kaszinókban, de letölthető különálló applikációként is. Sőt, arra is van mód, hogy egyes webhelyeken regisztráció nélkül virtuális pénzért pörgessünk vele. Az app letöltéséhez szimplán csak fel kell keresnünk a telefonunk áruházát és a Letöltés/Telepítés lépéseit kell szimplán követnünk. Természetesen vegyük figyelembe, hogy valódi pénzért csak egy online kaszinó appban tudunk a játékkal játszani.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mobilra optimalizált játékról van szó?

Természetesen, akár applikációban, akár mobilos böngészőből játszunk vele, nem fogunk semmiféle különbséget tapasztalni egy asztali géphez képest.

Ha mobilról csatlakozok egy kaszinóhoz, más ajánlatra számíthatok, mint ha asztali gépről regisztrálok?

Alapvetően nem, bár sok online mobil kaszinó kínál mobilspecifikus bónuszokat az új mobilos játékosoknak.

Kriptovalutával is játszhatok az Ultra Hot slotjával?

Igen, azokban a mobil online kaszinókban, ahol lehet kriptovalutával fizetni és az Ultra Hot slotja elérhető.

SMS-ben is tudok befizetni online kaszinóba?

Nem, ma már nagyon ritka, hogy ilyen módszerrel is fizethetünk be bárhova is.

Egyéb nyerőgépek
Book of Shadows
Book of Ra Deluxe
Sweet Bonanza
Lucky Lady Deluxe
Book of Dead