A Money Train 2 (Relax Gaming) nyerőgép értékelése

Money Train 2 Játék
Játszott
64
Szoftver
Relax Gaming
RTP
96.4%
Nyerővonalak
40
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

Tartalom [Mutatás]

Ha egy izgalmas, nem klasszikus nyerőgépet szeretnél kipróbálni, akkor a Relax Gaming által fejlesztett Money Train 2 egészen biztosan jó választás lesz. Ez a nyerőgép ugyanis bővelkedik az izgalmas funkciókban, mégis egyszerűen használható. A tematikája a steampunk és a vadnyugat köré épül, amely vonzó kalandokat kínál a játékosok számára. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb információkat, amelyeket érdemes tudni ezzel a nyerőgéppel kapcsolatban.

A Money Train 2 nyerőgép bemutatása

A Money Train 2 pontosan azt hozza a látványban, amit a cím alapján várunk. Amikor megnyitod ezt a játékot, azonnal látni fogod a teljes sebességgel száguldó vonatot, amely a négyszer ötös játékrácsnak ad otthont. A vonat dizájnja ipari hangulatot áraszt, a szimbólumokat pedig steampunk-szerű elemekkel dobták fel. A megjátszható tét szempontjából igazán barátságos játékkal van dolgunk. A legkisebb tét ugyanis 0,1 euró lehet, míg a legnagyobb elérhető a 20 eurót is. A nyerőgépen összesen 40 nyerővonal kapott helyet. A maximálisan elérhető nyeremény a megjátszott tét 50.000-szerese, az RTP pedig 96,4%. Játékosok kipróbálhatják a Sizzling Hot Deluxe nyerőgépet demó módban is.

A Money Train 2 szimbólumai és kifizetési táblázata

Money Train 2 nyerőgép izgalmas témát kínál, rengeteg akcióval a tárcsákon. A funkciók sorában különböző alakok kísérnek el és segítenek abban, hogy minél nagyobb összeget nyerhess. Megtalálható itt a különböző színnel jelölt gyűjtővel, nekromanta, kifizetővel és a mesterlövész is. Ezek tartoznak a magasan fizető szimbólumok közé. Az alacsony fizetésű szimbólumok között pedig a francia kártya szimbólumok kaptak helyet. Így megtalálható itt a pikk, kőr, treff és káró régi és fémes ábrázolási formában.

Ez a játék egy vad szimbólumot is használ, amelyet a koponya képvisel. Ez helyettesíti a játék többi szimbólumát, hogy nyerő kombinációkat hozzon létre, emellett pedig kifizetés is kapcsolódik hozzá. A Money Train 2 nyerőgép szimbólumait, illetve a kifizetési táblázatát az alábbiakban láthatod.

  Három szimbólum Négy szimbólum Öt szimbólum
Necromancer 0,4 8 20
Collector 0,6 3 10
Sniper 0,5 2,5 9
Payer 0,5 2 8
Pikk 0,2 1 5
Kőr 0,2 1 4
Treff 0,2 0,7 3,5
Káró 0,2 0,7 3
Koponya (vad szimbólum) 0.8 4 20

A Money Train 2 nyerőgép bónusz funkciói

A Money Train 2 esetében elmondható, hogy a bónusz funkciók sem hiányozna. Ezek egyike újrapörgetéseket kínál, míg a másik egy sokkal összetettebb bónusz funkció-.

Nézzük is meg, hogy mit takarnak ezek:

 • Respin funkció – Ez akkor indul el, ha két szóró szimbólum landol a tárcsákon. Minden ilyen szimbólum egy-egy szorzót fed fel, amely összeadódik, majd egy respin következik. A respins addig folytatódik, amíg egy nyertes pörgetést ér el a játékos, miközben minden egyes nem nyertes pörgetésnél +1-gyel növekszik. Amikor egy nyertes találat érkezik, a felhalmozott szorzót a teljes összegen alkalmazzák.
 • Money Cart bónuszkör- Ez akkor indul el, ha 3 vagy több szóró szimbólum van a játékban. Ekkor leszáll az éjszaka, és egy új rács gördül a képernyőre, amelyen csak speciális szimbólumok landolnak. A bónuszjáték 3 pörgetéssel indul, ahol a kiváltó szóró szimbólumok rögzülnek, és értéküket a teljes tét nyeremény szorzójához adják hozzá. Amikor a forduló során egy szimbólum landol, a pörgetések visszaállnak 3-ra, és értékük hozzáadódik a nyereményszorzóhoz. A funkció akkor ér véget, amikor már nincs több pörgetés. A bónuszjátékban különféle szimbólumok landolnak - mindegyik szimbólum egy értéket mutat, amely hozzáadódik a szorzóhoz. Néhányuk további képességekkel rendelkezik a következők szerint:
  • Bónusz szimbólum - 1x és 10x közötti értéket fed fel.
  • Arany bónusz szimbólum - 20x és 200x közötti értéket tár fel.
  • Fizető szimbólum - hozzáadja értékét az összes többi látható szimbólumhoz.
  • Collector - összegyűjti az összes látható értéket és hozzáadja a sajátjához.
  • Collector / Payer - az összes többi látható érték összegét hozzáadja a saját értékéhez. Ezután a frissített értéket hozzáadja az összes többi látható szimbólumhoz.
  • Sniper - megduplázza 3-8 egyéb bónusz szimbólum értékét. Ugyanarra a szimbólumra többször is hathat.
  • Nekromance - 1-6 már használt szimbólumot kelt újra életre. Ez lehet a collcetor, a payer, a collector / payer vagy a snipper.
  • Reset Plus - a pörgetések kezdőértékét 1-gyel növeli.
  • Persistent payer - minden következő pörgetésnél hozzáadja az értékét az összes többi szimbólumhoz.
  • Persistent snipper - megduplázza a 3-8 szimbólum értékét minden következő pörgetésnél.
  • Persistent collector - összegyűjti az összes többi értéket és hozzáadja a saját értékéhez minden következő pörgetésnél.

A játékhoz egy bónuszvásárlási funkció is tartozik, ahol ez elérhető. A tét 100-szorosának megfelelő összegért a következő pörgetéskor a Money Cart bónuszkör aktiválódik. A Piggly Riches nyerőgépen elérhető a bónuszjáték is.

Hogyan lehet játszani a Money Train 2 nyerőgéppel a kaszinók mobil?

A Money Train 2 nyerőgép természetesen mobilon is használhatóak, hiszen számos olyan kaszinó van, amelyek vagy a böngészőben, vagy pedig egy alkalmazás használatával elérhető teszik a játékot a hordozható eszközökön is. Míg az előbbi esetében ugyanúgy tudjuk használni a játékot, az applikációk esetében egy pici különbség van az Android és az iOS eszközök között. Ha a mobil készüléked Android operációs rendszert használ, akkor annyi lesz a teendőd, hogy az appot letöltöd a kaszinó oldaláról.

Ehhez azonban a legtöbb esetben ellenőrizni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését a készülékeden. Ha iOS telefonod van, akkor szintén az a legegyszerűbb, ha a kaszinó oldaláról töltöd le az alkalmazást. Ebben az esetben azonban nincs más teendőd, a telepítés során semmi másra nem lesz szükséged. Amint az alkalmazás elérhető a mobilodon, már nem lesz különbség a két operációs rendszer között. Csak meg kell nyitnod a kaszinó applikációját és el kell indítanod a játékot. A játék pénzért történő játékához a játékosok használhatják a Neteller, Paysafecard, a Paypal.

Online kaszinók ahol a Money Train 2 elérhető valódi pénzért

Kaszinó Üdvözlő bónusz Megforgatási követelmény Mobil alkalmazás Minimum befizetés
22bet 200% bónusz maximum 20.000 Ft értékben 35x Igen 4.000 Ft
Hotslots Akár 70.000 Ft bónusz + 200 ingyenes pörgetés 35x Igen 5.000 Ft
Wild Fortune 100%-os befizetési bónusz maximum 60.000 forintig + 60 ingyenes pörgetés 20x Igen 4.000 Ft

Letölthető a Money Train 2 nyerőgép a telefonokra?

Igen, több lehetőség is van arra, hogy a mobil készüléken játssz a Money Train 2 játékkal, amelyek a következők:

 • Válassz egy olyan online kaszinó oldalt, amely rendelkezik mobil alkalmazással, és töltsd azt le a készülékedre.
 • Ma már számos olyan oldal is van, amelyek lehetővé teszik a közvetlen online játékot, így bármikor elindíthatod a kedvenc nyerőgéped.

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora kifizetési aránnyal rendelkezik a Money Train 2 nyerőgép?

A Money Train 2 nyerőgép kifizetési aránya, azaz RTP-je 96,4%, amelyhez ebben az esetben magas volatilitás tartozik. Ez az RTP egy átlagos számnak számít, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak van esélye nyeremény elérésére. Emellett azonban a magas volatilitás azt is jelenti, hogy magasabb nyeremény elérésére kisebb az esély.

Használhatom a Money Train 2 nyerőgépet mobil eszközökön?

Ennek természetesen nincs semmi akadálya, hiszen a Money Train 2 játékot a fejlesztők optimalizálták a mobil eszközökre is. Ennek megfelelően akár az online kaszinó oldalak mobil változatában, akár kaszinó alkalmazásokban is használhatod a játékot. Ráadásul a felhasznált technológiának köszönhetően mindezt zökkenőmentesen teheted meg, így bármikor használhatod a kedvenc játékodat.

Vannak olyan kaszinó alkalmazások, amelyekben elérhető a Money Train 2 nyerőgép?

Igen, számos olyan kaszinó alkalmazás van, amelynek a használatával lehetőséged van a Money Train 2 nyerőgép mobilos használatára. Ehhez először is találnod kell egy olyan kaszinó oldalt, amely rendelkezik applikációval, és amelynek a kínálatában elérhető ez a játék. Erre találsz néhány tippet a cikkünkben is. Ezt követően csak le kell töltened az alkalmazást, majd regisztrálni kell a kaszinóban, és már el is indíthatod a játékot.

Kínál jackpot nyerési lehetőséget a Money Train 2 nyerőgép?

Nem, a Money Train 2 nyerőgépen nem érhető el sem fix, sem pedig progresszív jackpot. Ennek ellenére, ha szerencsés vagy, akkor igazán nagy nyeremény várhat rád, hiszen a megjátszott tét akár 50.000-szerese is megnyerhető. Ehhez segítségedre lesznek az izgalmas bónusz funkciók, illetve a bónusz vásárlásilehetőség is.

Egyéb nyerőgépek
Book of Dead
Piggy Riches
Sweet Bonanza
Sizzling Hot
Book of Ra